SCOOR voor je club!
SCOOR voor je club!
TROTS op je club.
TROTS op je club.
VERDIEN voor je club.
VERDIEN voor je club.

SCOOR voor je club met de ClubClampo!

De ClubClampo is een verrassend nieuw product waarmee (sport)clubs op een originele manier leden en supporters binden én werven. Een uniek promotieproduct waarmee clubs bovendien hun clubkas een financiële impuls geven. Op de voorbedrukte kartonnen kaart zijn 2 Clampo’s verpakt. Bijvoorbeeld één Clampo met het embleem van de Club en één Clampo met het shirtje van de club. Maar ook een combinatie met een Clampo van een sponsor is mogelijk. Een Club Clampo met het embleem van de vereniging zal kunnen rekenen op enthousiasme bij iedereen die zich één voelt met de (sport)club. Jong en Oud.

Wat zijn de mogelijkheden voor uw club?
De ClubClampo draagt bij aan een stukje clubbinding. Leden zijn trots op hun club en met de ClubClampo in de vorm van het eigen clubtenue kunnen ze dat ook uitstralen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de ClubClampo laagdrempelig in te zetten:

Verkoop ClubClampo’s
(Jeugd)leden verkopen “Uit liefde voor hun club” de eigen ClubClampo’s. Familieleden en vrienden steunen daarmee op een originele manier de club en ontvangen nog een praktische memohouder ook. Aan de verkoop kan een leuke incentive worden gehangen. Bijvoorbeeld het lid of het team met de grootste verkoop wint een prijs.

Nieuwe leden
Ieder nieuw (jeugd)lid ontvangt als welkomstkado een originele ClubClampo. Een sympathiek gebaar en een eerste stap naar clubbinding.

Kampioenstrofee
De (jeugd)kampioenen van de club ontvangen een kampioens ClubClampo, waarvan één van de magneten in de vorm van een trofee of kampioensbeker is met het kampioensjaartal er op. Een blijvende (en praktische) herinnering waar het lid dagelijks met trots naar zal kijken.